Uw auto weer als nieuw door onze reconditionering

Wilt u uw auto weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat, toen u hem de showroom uitreed? Dan is reconditionering de dienst voor u. Autoschade Drenth heeft een aparte ruimte ingericht voor reconditionering en reinigt uw voertuig van binnen en van buiten, van bumper tot bumper.

Kunt u een paar voorbeelden noemen van auto reconditionering?

Autoschade Drenth kan uw auto in de was zetten en hem weer laten glimmen alsof hij nieuw is. Wij zijn officieel partner van Riwax, een van de beste wasmerken ter wereld. U kunt hier meer over lezen op onze productpagina. Diensten die onder interieur reconditionering vallen, zijn het reinigen van de bekleding maar ook een ozonbehandeling, zodat uw auto geen nare luchtjes meer bevat.

Moet ik volledige reconditionering kiezen?

Dat hoeft niet. We bespreken altijd van tevoren wat er hersteld moet worden aan uw voertuig. Er wordt onderscheid gemaakt tussen interieur reconditionering en exterieur reconditionering. Specifiek kunnen we ook afspraken maken volgens uw wens. Het beste kunt u van tevoren contact met ons opnemen of meteen de reconditionering offerte aanvragen.

Autoschade Drenth doet zelf de reconditionering? Wat is het voordeel?

Weinig schadeherstelbedrijven bieden zelf reconditionering aan. Meestal wordt dit werk uitbesteed aan autoreinigingsbedrijven. Drenth houdt zoveel mogelijk diensten binnenin zijn eigen organisatie en waardeert persoonlijk contact met de klant. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Vandaar dat wij onze eigen reconditionering afdeling hebben.

Contact opnemen