Vragen en antwoorden omtrent Coronavirus

Mijn auto moet gerepareerd worden, kan ik bij jullie terecht?

Wij zullen u, bij voorkeur telefonisch of digitaal, vragen of u de afgelopen 14 dagen in risicogebieden bent geweest en/of u in contact bent geweest met een iemand van wie u vermoed dat zij/hij het Coronavirus heeft. Indien dit het geval is zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden naar een later moment. Als dit niet het geval is kan de afspraak gewoon doorgaan. Uiteraard wordt hierbij de veiligheid tijdens het gebruik van uw auto uitvoerig bekeken. Wij hebben de maatregelen aan de servicebalie en in de werkplaats aangescherpt.

Zo vragen we voor uw en onze veiligheid of u:
• alles wat aan de autosleutel hangt wil verwijderen, voordat u de sleutel achterlaat op de balie

• uw autosleutel te ontsmetten met de daarvoor bestemde reinigingsdoekjes

• te wachten voor de aangegeven belijning bij de werkplaats receptie

• gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter

Onze receptionisten kunnen wegwerphandschoenen dragen en mogen achter hun bureau blijven zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. Ook onze monteurs dragen wegwerphandschoenen en houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de high-touch-gebieden gedesinfecteerd.

Ik heb vervangend vervoer nodig, is dit veilig?

Auto’s die worden ingezet voor het vervangend vervoer zijn ten minste 2 uur niet gebruikt of worden pas de daarop volgende dag weer ingezet. Daarnaast worden de auto’s na gebruik gereinigd, met in ieder geval speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn auto, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toegaan. Kan ik mijn afspraak verplaatsen?

Een onderhoudsbeurt aan uw auto kan niet binnen 48 uur op een andere datum worden gepland. Bij vragen over uw geplande afspraak; neem gerust contact met ons op.