Vragen over schadeherstel aan uw auto

Bij Autoschade Drenth kunt u terecht voor alle soorten schadeherstel. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan, zoals auto reconditionering en een haal- en brengservice. We herstellen schade aan alle personenenauto’s, bestelauto’s en andere bedrijfsvoertuigen.

Heeft u alleen gediplomeerd personeel in dienst?

Ja, al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door een gedreven team gediplomeerde professionals. Zij houden hun vakkennis ook regelmatig op peil doormiddel van workshops georganiseerd door onze partners. In combinatie met de nieuwste gereedschappen en apparatuur, repareren zij uw voertuig volledig naar wens.

Regelt u schadeherstel voor alle automerken?

Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf en voeren onze diensten uit op alle merken en voertuigen tot 3500 kg zwaar.

Waar kan ik Autoschade Drenth vinden?

Heeft u autoschade in de regio Amsterdam? Dan is Autoschade Drenth vlak bij u in de buurt. De Bangarage vestigingen dienen tevens als innamepunten voor auto’s met schade. U kunt altijd een van onze vestigingen bezoeken voor vragen over de autoschadeherstel service. Meer informatie is te vinden op onze contactpagina. U kunt ook direct online een schadeformulier invullen.

Contact opnemen