Partners en keurmerken

Partners en Keurmerken

Autoschade Drenth is trots op de kwaliteit van zijn dienstverlening, maar vroeg of laat moet er natuurlijk bewijs worden geleverd voor al deze beloften. Daarom hebben we een speciale pagina voor onze partners en keurmerken gecreëerd. Hier kunt u alle informatie vinden over de hoogstaande producten en certificaten die wij in huis hebben en hoe ze ons precies helpen met schadeherstel in het algemeen.

AAS Schadeherstel

A.A.S. Schadeherstel

Autoschade Drenth is sinds 2016 aangesloten bij A.A.S. Schadeherstel.

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijke coöperatie met circa zeventig servicegerichte schadeherstelbedrijven. A.A.S. onderscheidt zich van andere schadeketens door het zelfstandig ondernemerschap in de regio voorop te zetten, met als pay-off: “uw persoonlijke ondernemer in schade”.

Allianz & Allianz Direct

Allianz en Allianz Direct

Sinds 2019 zijn wij geselecteerd schadeherstelpartner van Allianz en Allianz Direct.

Dat betekent dat u als klant van deze autoverzekering bij ons aan het juiste adres bent. U betaalt geen (of slechts een deel van het) standaard eigen risico. Dit is afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden van uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Volvo

Volvo Erkend Schadeherstel

Het Volvo Erkend Schadeherstel keurmerk verzekert dat u schadeherstel laat plegen door echte Volvo-experts. Typische Volvo-functies zoals City Safety kunnen defect raken als uw auto hersteld wordt door slecht opgeleide werknemers. Alle personeelsleden van Autoschade Drenth zijn getraind en gecertificeerd door Volvo om schade te mogen herstellen.

Onze andere partners

Avéro Achmea
Volvo Bangarage
BOVAG Autoverzekering
Centraal Beheer
FBTO
FOCWA
Glasgarant
Interpolis
Klaverblad Verzekeringen
Nh1816 Verzekeringen
Schadegarant
Unigarant Verzekeringen
VvAA