Een greep uit onze reparatiemethoden

Autoschade Drenth is een universeel schadebedrijf en biedt schadeherstel op maat gemaakt voor uw wensen. Hieronder treft u een selectie van onze diensten aan, met links naar veel gestelde vragen over elke schadehersteldienst. Meer weten? Neem contact op met een van onze servicepunten, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Spotrepair

Kleine beschadigingen in de lak van uw auto of bestelauto? Met spotrepair verwijderen wij makkelijk, snel en goedkoop zelfs een kleine kras

Lees meer

Auto spuiten en lakken

Ernstige schade aan uw autolaklaag? Autoschade Drenth kan uw auto spuiten en er weer als nieuw laten uitzien.

Lees meer

Uitdeuken zonder spuiten

Geen lakschade bij een deuk is geluk bij een ongeluk. Kleine deuken uitdeuken zonder spuiten, doen wij in sommige gevallen zelfs terwijl u wacht.

Lees meer

Autoschade taxatie

Wij bieden u vrijblijvend een offerte aan voor de herstelkosten van uw auto. Samenwerking met een schade-expert is ook mogelijk en kan gratis als u de schade door ons laat repareren.

Lees meer

Autoschade Drenth kan ook op andere manieren onderhoud, reparatie en schadeherstel bieden voor uw auto. Ook bieden wij extra service aan onze klanten. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam.